Keresés
  • Shanna

Az elismerés és felismerés mágiája

Frissítve: 2019. máj. 3.

Megtisztelő, hogy egy Franciaországban élő újságíró kolléga beiktatta hazalátogatásának szűkös napirendjébe a Dürerben kiállított festményeim megtekintését, és megosztotta velem a benyomásait.

Így ír az élményről: "a hétvégi Dürer nyitvatartàs egy kicsit össze-vissza volt, de a lényeg, hogy bejutottam. Nagyon-nagyon tetszett! Nem csak azért, mert érzékelhetően, formàba és színekbe öntve szàmodra is oly fontos a nöi test reagàlàsa. Rejtőzködik és kitàrulkozik, szemérmes és kihívó, félénk és buja... mindez az erotika diszkrét bàjàval... szàmomra ez a kiàllítàs olyan, mint egy jó bor felfedezése, ízlelgetése."Hiszek abban, hogy boldogabb lesz az életünk, ha hazavisszük a művészetet, a színeket, megfestett érzéseket, és engedjük, hogy azok társunkká váljanak a szürke hétköznapokban.
The magic of appreciation and recognition

I was flattered that my fellow journalist who is currently living in France was taking time from her busy schedule to view my paintings exhibited at Dürer Kert and to share her impressions with me.

She wrote: ‘Although Dürer Kert has odd week-end hours, I finally managed to visit the exhibition. I really am very, very much impressed. Not only because the colourful representation and poeticizing of female body reactions are also an important issue for you. The female body hides and exposes itself, is both bashful and flirty, timid and salacious... with the discreet charm of eroticism. The exhibition experience to me was like tasting and savouring good wine.’


I believe your life will be better if you take a piece of art, colours, and painted emotions home with you and let them keep you company in your mundane day-to-day life.

2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése