Keresés
  • Shanna

Színekkel a szívekbe

Frissítve: 2019. máj. 3.

Az alkotó énem szeretné azt hinni, hogy nem számít, férfi vagyok-e, vagy nő. Mert ez csak adottság, amivel megszületünk. Nem vagyunk sem többek, sem kevesebbek a nemünk révén, viszont ha meg-és átéljük a teljes lényünket, eszközünk lehet arra, hogy megragadjunk nemhez kötött érzelmeket, sinusokat, rezdüléseket, logikai szálakat, humoros és szexis esszenciákat, amiket ábrázolunk. Olyan levelet kaptam ma, ami újabb lökést adott a haladáshoz. Amiből újult erővel el tudom hinni, hogy amit csinálok, az kell. Azzal adok. Hogy amit csinálok, az több, mint vizuális élmény, és több, mint egy kép a sok közül. Hogy az energia, amivel dolgozom, igenis áthatol falakon. És igen, van értelme mindennek.


"Kedves Shanna, én egy határmenti kis faluban élek. Vannak gyerekeim, férjem, családom, mégis azt mondom, hogy nőként nagyon kevés megnyilvánulási formám van. Egy véletlen folytán kerültem az oldaladra, egy ismerősöm osztott meg tőled valamit, és megszólítottad a lelkemet. Minden posztod, megosztásod, tartalmad nekem, a Nőnek szól, engem, a Nőt építi. Azt a nőt, akit nem szólít meg a világ, amiben élek, mert a napi teendők között elveszek nőnek lenni. Minden üzeneted, amit kikiabálsz, nekem, a Nőnek szól. És senki sem tud úgy szólni hozzám, mint az a Nő, aki megéli saját magát. Köszönöm, hogy segítesz, ismeretlenül. Szeretnék eljutni egyszer a kiállításodra." Köszönöm szépen.Touching hearts with colours

My creative self wants to believe it doesn’t matter whether a person is a male or a female. Because everyone is born with a biological sex; it’s not a big deal. Your assigned sex doesn’t make you more or less than who you are, but, by experiencing and embracing your entire being and whole person, it can be used as a means for capturing and depicting sex-linked emotions, sinus, fleeting emotions, lines of reasoning, funny and sexy essence. I received a letter today, which has given me fresh impetus to the progress. Which makes me believe people need what I do. What I do is what I give. And what I do is more than viewing experience or one picture of many. And the energy and vigour I put in my work are evident in my paintings. And yes, everything has a purpose.


‘Dear Shanna, I live in a small village in the border area. I have kids, I have a husband, and I have a family, yet I have to say I seldom have occasion to be the woman in me. I came across your site completely by accident, after a friend of mine shared one of your posts that deeply touched my soul. All your writing, posts, and articles speak directly to my heart and to my inner Woman. I as a woman live in a world where my womanhood is not celebrated and cherished, because daily routine clouds the fact I’m a Woman. All the messages you’ve shouted are for all women, myself included, especially for my inner Woman you’ve encouraged and uplifted. Nobody could speak to my soul as you do, you the Woman who embraces her own womanhood. Thank you for helping me, without knowing me. I really do wanna go to your exhibition one day.’ Thank you very much.

12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése