Keresés
  • Shanna

Tárlatbontás

Frissítve: 2019. máj. 3.


Van, amikor ólomlábakon halad az idő, és van, amikor túl gyorsan repül.

Eltelt egy hónap a kiállításom megnyitása óta, és szinte hihetetlen, hogy február végén azért siettem a Dürer Kertbe, hogy felrakjam a képeimet a falakra, most pedig azért, hogy tárlatot bontsak.

Csodálatos hónap van mögöttem. Kihívásokkal, izgalmakkal, elismerésekkel, tervezésekkel, aggódásokkal és megoldásokkal teli időszak volt. Sok különleges növény fog kikelni a Dürerben elültetett magocskákból.

Ennek a tárlatnak, hangulatnak, életérzésnek, mondandónak vége, de készülődik a következő kiállítás, egy egészen más tartalommal.

Egy biztos: Shanna nem vasalja ki azt, amit lát, és nem ismétel.

Várlak benneteket legközelebb is.


Exhibition closing

Sometimes it feels like time is moving in slow motion, and sometimes like time speeds up.

It’s been nearly a month since the opening of my exhibition, and putting my pictures on the wall at Dürer Kert now seems a distant memory, because today I hurried there to dismantle the exhibition.

I had a damn amazing month behind me. It was a challenging and thrilling period full of plans, worries, solutions and recognition. Many extraordinary plants will sprout from the seeds planted in Dürer Kert.

This exhibition, atmosphere, experience, and rhetoric have come to an end, but the next exhibition with an entirely different content is under way.

All I know is Shanna never irons what she sees and never repeats.


See you next time.

26 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése