Művésznek születtem.

Rajzolok, festek, írok.

Egy író, gondolkodó képzőművész vagyok, akinek eszköze lett a keze arra, hogy megmutasson egy olyan dimenziót, ahova bejárása van.

Ahogy a személyiség kialakul, és, mint szivacs szívja magába a hatásokat, úgy fejlődött és finomodott évről évre a képi látás-és kifejezésmódom is. A kezdeti szakmai útkeresések, utánzások és másolások után kristálytisztán bukkant elő az a sajátos stílus, aminek jegyeit látva egy hozzártő szem szignó nélkül is felismeri a művemet.

Hiszek a tehetségben, az egyenjogúságban, a döntés jogában, az igazság és az önazonosság felszabadító erejében.

 

Festményeimen kimetszem a valóság egy darabját, és együtt ábrázolom azt az illúzióval, a racionalitást az elvont képzelettel társítom, miközben, ahogy a képeken túl, az életben is, színeket, formákat, emberi igazságokat keresek.

Nyers, zengő színeket juttatok el a szívek mélyébe. A formáim zártak, a vonalaim smirglisek, és ha nem vadul szeretkeznek, akkor némán ölelkeznek. Mindennek jelentése van, szimbólumok között mozgok, az ecsetvonásaim kétértelműek és kettősek. A nyitottság az egyetlen állandóm, amivel az életet szemlélem, és szeretem.

Lágyan kiélezem a hétköznapok feszültségét, hogy a humor feloldozhasson. 

Kérdezek, figyelek, és rajzolok.

Amikor a festményemre nézel, nem az a fontos, hogy én ki vagyok, honnan jöttem, merre tartok; az számít, amit akkor gondolsz önmagadról.

fotó: PollakPhoto

fotó: Halasi Eszter

© 2018 Design by Shanna

-    Email: info@shanna.hu

  • White Instagram Icon
  • w-facebook